• stel

  Het Zorghuis Kedichem
  "Geven met een goed gevoel"

 • sponsor handen

  Het Zorghuis Kedichem
  "Geven met een goed gevoel"

 • kaarten

  Het Zorghuis Kedichem
  "Geven met een goed gevoel"

Zorghuis Kedichem heeft een officiele ANBI status. Dit houdt in dat giften van bedrijven en particulieren aftrekbaar zijn van de belasting. Hieronder staan gegevens die nodig zijn voor een ANBI status.

1. Algemene gegevens

Naam ANBI: Stichting Zorghuis Kedichem
Adres Zorghuis: Koningin Wilhelminalaan 46, 4247 EN Kedichem
Postadres: Koningin Wilhelminalaan 46, 4247 EN Kedichem

K.v.K.: 62968939
RSIN: 855033472
Bankrekening: NL05RABO0302763058 

Coördinator zorg: Gretha Oosterom
Coördinator organisatie: Martine Visser

Tel: 0183-745987
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.zorghuiskedichem.nl

2. Beleidsplan Stichting Zorghuis Kedichem

Doelstelling

De stichting heeft als doel een zorghuis op te richten en in stand te houden om, met inzet van vrijwilligers, te zorgen voor opvang van kwetsbare burgers met een ondersteuningsaanvraag, in Kedichem e.o., waardoor de mantelzorger tijdelijk wordt ontlast van diens zorgtaak. Deze doelstelling sluit aan bij de ontwikkeling, dat burgers met een ondersteuningsvraag steeds langer thuis blijven en kunnen wonen. Tevens kan het zorghuis een wegwijzer functie vervullen en bieden van ondersteunende producten en diensten voor kwetsbare burgers met een ondersteuningsvraag, dan wel voor de mantelzorgers.

Beleid

Het Zorghuis Kedichem e.o. is een burgerinitiatief en betreft een uniek eigentijds concept voor informele (respijt) zorg. Het concept past binnen de nieuwe (financiële) kaders voor zorg en vangt een aantal hiaten op, die (zijn) ontstaan door de verandering in de zorg.

Het zorghuis biedt opvang gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, door vrijwillige begeleiders in de vorm van groepsopvang/dagbesteding en logie. Bijzondere hulp zal door de professionele diensten worden verzorgd in het zorghuis in plaats van thuis.

3. Bestuur Stichting

Bestuurssamenstelling

 • De heer A.J.M. van der Lee, voorzitter
 • De heer D.J. van Maanen, secretaris/vice- voorzitter
 • De heer D.J. van Maanen, waarnemend penningmeester
  Deze functie is vacant, geïnteresseerde kunnen contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoording

Financiële middelen zijn van groot belang voor onze Stichting en het voortbestaan van ons Zorghuis. Het bestuur zal jaarlijks verantwoording afleggen van het financiële reilen en zeilen van de Stichting. Het bestuur zal zorgdragen voor publicatie van het jaarverslag conform de geldende regels. Donateurs hebben de mogelijkheid inzage te krijgen in de resultaten van de Stichting.

4. Financiën 

Het financiële jaaroverzicht is voor belangstellende op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  • Contactgegevens

  • Zorghuis Kedichem
   Koningin Wilhelminalaan 46
   4247 EN Kedichem

   Coördinatoren: Gretha Oosterom & Martine Visser
   Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Tel: 0183-745987

  • Volg ons: