12september

Zorghuis Kedichem op de rommelmarkt

Het team van Zorghuis Kedichem staat ook dit jaar weer met een stand op de komende jaarmarkt begin september om het Zorghuis onder uw aandacht te brengen. Wij laten u een klein beetje zien hoe het zorghuis er van binnen uit zal zien.

Tevens het laatste nieuws over hoe ver we zijn en welke plannen er op stapel staan. Het is ook eindelijk zo ver, dat we gaan starten of al gestart zijn met de training van onze vrijwilligers, die in het Zorghuis werkzaam zullen zijn als gastvrouw of gastheer.

Op 24 augustus starten de eerste 10 vrijwilligers met een programma van 4 sessies onder regie van Monique Geerts van Residentie Alblas. Bij deze sessies zullen een aantal verpleegkundigen aan het woord komen over hun vakgebied en ervaring. Informatie die van belang is bij het werken in de zorg als vrijwilliger.

De tweede groep start 26 oktober ook weer met 10 vrijwilligers voor de begeleiding van onze gasten. In een 5e sessie komen beide groepen tegelijk voor de afronding van de training en het uitreiken van het behaalde certificaat.

De eerste 3 sessies vinden plaats in dorpshuis De Stoof en de vierde sessie in Bleskensgraaf in verband met de aanwezigheid van apparatuur aldaar. De laatste sessie vindt dan weer plaats in dorpshuis De Stoof.

Begin 2018 starten we weer met de training van de volgende groepen vrijwilligers. Hier kunnen wij nog wel meer enthousiaste vrijwilligers bij indelen, om te zijner tijd ook te gaan meedraaien in het zorghuis als gastvrouw of gastheer. Heeft u interesse om als vrijwilliger bij te dragen in de zorg voor mensen, die tijdelijk even geen mantelzorger hebben. Dan kunt u zich aanmelden tijdens de Rommelmarkt op onze stand.

Wilt u het Zorghuis Kedichem ook financieel steunen, dan bespreken wij dat graag met u op onze stand. Zoals bijvoorbeeld door middel van een gift aan het zorghuis, het Zorghuis Kedichem heeft de ANBI status, dus uw gift kan fiscaal aftrekbaar zijn.

Tevens zullen wij weer Certificaten verkopen, deze kosten € 25,00 per stuk. Terugbetaling van deze certificaten zal, indien het financieel kan, na vijf jaar worden terugbetaald voor een bedrag van € 25,00.  Op deze manier geeft u het Zorghuis als het ware voor vijf jaar een renteloze lening. De beide genoemde manieren dragen bij aan het eigen kapitaal van het Zorghuis.

Wij zien u graag verschijnen bij onze stand en hopen op uw steun, maar zullen ook blij zijn als u zich aanmeldt als vrijwilliger voor het Zorghuis Kedichem.

Posted in nieuws

  • Contactgegevens

  • Zorghuis Kedichem
   Koningin Wilhelminalaan 46
   4247 EN Kedichem

   Coördinatoren: Gretha Oosterom & Martine Visser
   Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Tel: 0183-745987

  • Volg ons: 

Locatie

Locatie