25juni

Voorjaarsmarkt in de Stoof op 12 maart


Op 12 maart werd voor het eerst een voorjaarsmarkt gehouden in de Stoof, een goede gelegenheid om het Zorghuis Kedichem weer eens onder de aandacht te brengen van het publiek. Met een dubbele stand hebben we weer geprobeerd vrijwilligers te werven en certificaten te verkopen voor het eigen kapitaal van het zorghuis. Met succes !!

Er zijn weer enkele vrijwilligers bijgekomen en zitten nu al op ruim 60 personen. Zodra er een pand beschikbaar komt zullen alle vrijwilligers, voor zover nodig, een korte training krijgen over hoe te werken als begeleider van cliënten, eenvoudige verzorging en veiligheid. Een aantal vrijwilligers waren aanwezig op een informele sessie op 4 maart, met als doel alvast hulp te willen bieden aan Kekummers die momenteel al wat hulp kunnen gebruiken. Dit als voorproefje op het werk in het Zorghuis.

Tijdens de voorjaarsmarkt is het ons weer gelukt een tiental certificaten van € 25,- te verkopen aan bezoekers van onze stand. Totaal zijn er nu al 85 certificaten verkocht aan belangstellenden, terwijl aan Lionsclub Leerdam er nog eens 200 werden verkocht. Een fantastisch resultaat tot nu toe. Totaal hebben we nu € 7.125,- eigen kapitaal. Heel mooi maar nog lang niet genoeg. Bij de start van het Zorghuis hebben we zeker zelf € 25.000,- aan eigen geld nodig, dan zullen Rabobank en de gemeente Leerdam zeker bereid zijn om een aanvullend krediet aan ons te verstrekken. Kortom er moeten nog heel veel certificaten worden verkocht. U bent van harte uitgenodigd dit alsnog te doen, als u dit nog niet heeft gedaan.

Posted in nieuws

  • Contactgegevens

  • Zorghuis Kedichem
   Koningin Wilhelminalaan 46
   4247 EN Kedichem

   Coördinatoren: Gretha Oosterom & Martine Visser
   Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Tel: 0183-745987

  • Volg ons: 

Locatie

Locatie